Senaste nytt! Helgon, vice ordförande för elevrådet och Friends i drama!

(EDIT 28/3-16: Följande inlägg är en överdriven tagning på en oskyldig händelse där alla parterna villigt deltog i ett skojbråk och var från början en överdriven parodi på allmänt nyhetsrapporterande. Med hänsyn till språk och att artikeln kan misstolkas som en allvarlig beskrivelse av ett hemskt brott har inlägget redigerats.)
 
Tidigare idag skedde någonting tragiskt på en högstadieskola i södra Stockholm. Lunchen. Men det är totalt irrelevant till denna historia.

Dem tre involverade, som alla går i nionde klass, stod med sina klasskamrater i uppehållsrummet utav skolan då incidenten inträffade. Friendsrepresentanten, vi kan kalla denne för Tweedledum, provocerade Helgonrepresentanten, vi kan kalla denne för Lillebror, utan förvarning och tryckte upp den senare mot ett skåp för att simulera samlag, påhejad utav sina kamrater. Lillebror slängdes ner på marken och Tweedledum distraherades temporärt av en segergest. 

Lillebror tog tillfället i akt och slog tillbaka. Med ett fast grepp runt Tweedledum's lår tryckte Lillebror upp Friendsrepresentanten mot samma skåp som han själv blivit upptryckt emot bara minuter tidigare.

Efter några få sekunder hörde allmänheten hur skolans vice elevrådsordförande, vi kan kalla denne för Arvid, hur han med oskuldsfull röst ställde frågan "Får jag va med?!"

(Det kan noteras att denne Arvid hade visat en slags sexuell aggresivitet emot hans manliga arbetskamrater tidigare under dagen)

Utan att vänta på svar slängde sig Arvid som en brunstig tjur emot Lillebrors ryggtavla och-
 
Vi ber om ursäkt; vår reporter ute i fältet tappade sin utrustning vid det här stadiet och inga vidare detaljer finns.

Nedanför finner vi de lokala rastvakternas digitala återskapnning utav brottet i fråga.



Detaljerna är fortfarande lite otydliga.

Bland bevismaterialet finns dock en film som Kvickenstorpsskolans elevrådsordförande, som tidigare varit involverad i flera poitiska skandaler, lyckligtvis kunde få på film. Filmen ligger nu ute på Facebook men den lokala polisstyrkan ledd utav den finska advokaten gör allt i sin makt för att få bort den i från den populära sajten.

Händelsen har skakat många särsklilt efter att det idag kommit in rapporter att Kvickenstorpsskolans elevrådsordförande försökt stöta på den högt uppsatta ämbetsmannen Kapten Charles Rosén under en lunchpaus utav presskonferensen tidigare idag. (Är det okej att svara "Voff, voff!" i sin mobiltelefon; Sidan 4) Som tidigare nämnts är detta bara en droppe i havet utav ordförandens tidigare skandaler inom politiken och just nu kan vi ingenting nämna om vad detta kan komma att ha för effekter på hennes vingliga karriär.

Trackback
RSS 2.0